Novinky


Vráťte sa späť do detských čias - Sileo Winter Classic čaká

Pamätáte na tie časy, keď sme ako deti hrali hokej na každej dostupnej zamrznutej ploche? Bez korčúl, bez chráničov, len s palicou a pukom? Práve takto sa každý rok vraciame k týmto nezabudnuteľným momentom v rámci nášho Sileo Winter Classic!

Naša ľadová plocha sa opäť stala arénou neobyčajného hokejového turnaja, kde sa stretávajú skutoční "gladiátori" - hráči, ktorí si idú za víťazstvom bez korčúl a chráničov. Tento rok sme oslávili už 9. ročník a bol to zážitok ako nikdy predtým. Napriek celodennému sneženiu, ktoré nám sice trochu sťažilo udržiavanie ľadovej plochy, sme sa nenechali odradiť.

Atmosféra bola neopísateľná, práve sneh pridal na magickom zimnom čare. Zúčastnilo sa 10 mužstiev, no na vrchol sa po roku opäť vyšvihlo slovenské mužstvo.

Gratulujeme Freeriders k ich tohtoročnému víťazstvu! Hrá sa vo formáte 2 na 2, dve krát 3 minúty, čo je perfektná príležitosť pripomenúť si tie bezstarostné detské hry na ulici.

Nechceme si nechať ujsť ani spomienky, preto pod týmto príspevkom nájdete fotky, ktoré dokonale priblížia atmosféru tohtoročného Sileo Winter Classic. A už teraz sa tešíme na náš 10. ročník, ktorý veríme, že bude ešte väčšou oslavou priateľstva a športového zápolenia.

A teraz k vám, naši milí priaznivci! Máte chuť zorganizovať vlastný nezabudnuteľný event na našej ľadovej ploche? Či už máte na mysli firemný turnaj, teambuilding alebo len chcete zažiť neopakovateľnú zábavu v zimnej atmosfére, Sileo je tu pre vás. Neváhajte nás kontaktovať a spolu vytvoríme event na mieru vašim potrebám!

#SileoWinterClassic #HokejBezKorčúľ #ZimnáZábava #FiremnéEventy #sileotherapy