Novinky


Darujte na Vianoce zážitok - Sileo darčekové poukazy

Vianoce sú už za dverami a s nimi prichádza aj tradícia obdarovávania. Darčeky prinášajú radosť a potešenie, a to nielen deťom, ale aj dospelým. Mnohí z nás však už máme plné skrine hračiek či oblečenia a hľadáme niečo výnimočné. Čo tak darovať zážitok? A nielen akýkoľvek, ale taký, ktorý zostane v pamäti na celý život.

PREČO DARČEKOVÝ POUKAZ NA POBYT NA SILEU?


Penzión Sileo, situovaný v srdci Západných Tatier, je miestom, kde sa zastaví čas a o všetko sa postaráme my. Hovorí sa o nás, že sme "doma v prírode" a nie je to len marketingový ťah. S našou polohou priamo v srdci prírody, kvalitným ubytovaním a množstvom aktivít za každého počasia, sme skutočne ideálnym miestom pre oddych a regeneráciu.

AKO FUNGUJE DARČEKOVÝ POUKAZ NA POBYT NA SILEU?

Darčekový poukaz na pobyt na Sileu je jednoduchý na nákup priamo na stránke alebo ho ľahko doručíme e-mailom. Obdarovaný si potom môže vybrať termín, ktorý mu najviac vyhovuje, a prispôsobiť si pobyt podľa vlastných potrieb a želaní - či už má rád aktívny pobyt plný športových aktivít, alebo uprednostňuje tichý oddych s knihou pri krbu.

Darčekový poukaz ... A aký by to bol darček bez špeciálneho bonusu? Ak kúpite darčekový poukaz v minimálnej hodnote 200 eur, dostanete od nás bonus v hodnote takmer 100 eur. S poukazom prichádza welcome prosecco priamo na izbu, ovocno-syrová misa pre šťavnatý začiatok pobytu a požičanie dvoch elektrobajkov na jeden deň, aby obdarovaný mohol plnohodnotne využiť krásy okolitej prírody. A ako čerešnička na torte - pri odchode ho čaká nečakaný darček. S darčekovým poukazom na pobyt na Sileu nielenže spravíte radosť blízkej osobe, ale aj prispievate k jej zdraviu a pohode. U nás totiž hovoríme, že pobyt v Tatrách je nielen o posteli a jedle - je to o pocite absolútnej starostlivosti, kľudu, rovnováhy a súladu s prírodou. Darujte zážitok, ktorý zostane v pamäti. Darujte pobyt na Sileu.

Panenka na grile


KTO BY SI VÁŽIL TAKÝTO DARČEK?

Darčekový poukaz na Sileu ocenia všetci - milovníci prírody, rodiny s deťmi hľadajúce kvalitné spoločne strávený čas, páry túžiace po romantike, ale aj seniori, ktorí si chcú vychutnať kľud a pokoj. Môžeme vám to potvrdiť množstvom príbehov našich spokojných hostí, ktorí u nás našli presne to, čo hľadali. Darčekový poukaz na Sileu nie je len o samotnom pobyte. Je o očakávaní, vzrušení z nových zážitkov, relaxácii a pokoji, ktorý prináša návrat k prírode. A najmä je o spomienkach, ktoré zostanú v srdciach obdarovaných ešte dlho po návrate domov.

Bystra

Ak hľadáte originálny a hodnotný darček, ktorý prinesie radosť nielen v momente rozbaľovania, ale aj dlho po Vianociach, darčekový poukaz na Sileu je tým pravým. Neváhajte nás kontaktovať. 

Volajte: +421 905 394 537 alebo píšte na: milan@sileo.sk.

Alebo klikanite na DARČEKOVÝ POUKAZ

Postup pri objednaní: Darčekový poukaz na pobyt v Penzióne Sileo je produkt, ktorý je možné zakúpiť od hodnoty 40 eur. Pri kúpe v minimálnej hodnote 200 eur dostávate bonus. Po zakúpení poukazu zákazník alebo obdarovaný dostane voucher s kódom. Tento kód je potrebný na rezerváciu konkrétneho termínu pobytu.

Rezervácia termínu sa realizuje prostredníctvom webovej stránky penziónu, v sekcii "rezervácie". Zákazník alebo obdarovaný zadá dátum pobytu a kód poukazu. Je nutné vybrať termín, ktorý je dostupný a vyhovuje potrebám zákazníka alebo obdarovaného.

Darčekový poukaz sa používa ako platidlo pri online rezervácii. Kúpou poukazu (nad 200 eur) zákazník tiež získava bonus v hodnote takmer 100 eur, ktorý zahŕňa welcome prosecco na izbu, ovocno-syrovú misu a požičanie dvoch elektrobajkov na jeden deň. Tento bonus je však nad rámec základnej hodnoty pobytu a na jeho využitie nie je právny nárok. Preverenie dostupnosti elektrobajkov je možné prostredníctvom emailu: info@sileo.sk.

Lanovka